Manger du cannabis pur ? / PsychoACTIF

Manger du cannabis pur ?

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SyGMa_x64 
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France
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Date d'inscription: 13 Feb 2016
Messages: 4
Est-il possible de manger directement du cannabis (weed/shit) ?

Je pose cette question car j'ai vu dans un film quelqu'un manger des feuilles de cannabis.
Je sais que le cannabis peut-etre mangé (space cakes, yaourts, beurre,...) mais il nécessite une préparation culinaire.

Est-il possible de le manger directement sous forme de beuh ou de shit ou faut-il obligatoirement une préparation ?
Quels en sont alors les effets ?

Merci d'avance pour vos réponses (je suis débutant en matière de cannabis big_smile)

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Furrywolf 
Nouveau Psycho
France
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Date d'inscription: 10 Dec 2015
Messages: 125
Malheuresement non
Quand tu a de la beuh ou du shit il faut les exposé à  une certaine chaleur pour qu'il se transforme en THC autrement consommer d'un seul coup la beuh ne sert à  rien
C'est pour ça que les space cake ont les chauffe au four après tu peux peut-être essayer de faire une infusion avec de l'eau chaude (bouilloire) mais je ne sais pas si c'est assez chaud

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SyGMa_x64 
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France
000
Date d'inscription: 13 Feb 2016
Messages: 4
Merci de ta réponse.
J'ai vu sur plusieurs forums que beaucoup de gens déconseillent de faire une préparation culianire avec du shit car ça provoque des mauvais effets mais qu'il faut le faire qu'avec de la beuh. Est-ce vrai ?

Qu'est-ce que je peux faire avec du shit pour profiter des effets sans le fumer ? Si tu as une recette simple qui marche je suis preneur.

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Zirkon 
Mine & Râle
France
1600
Date d'inscription: 25 Jul 2013
Messages: 365
Une infusion à  l'eau ne sera pas efficace, il faut surtout du gras pour faire passer les cannabinoides parce que sont des substances liposolubles.
Et comme l'a dit Furrywolf un peu de chaleur pour faire passer ces substances sous leurs formes actives (decarboxylation).
Le problème majeur du shit reste la coupe à  mon avis, mais ça vaut qu'il soit fumé ou ingéré alors bon... Rien ne t'empêche de tenter. Attention l'effet du cannabis mangé est différent, plus long, plus "mental", ça peut être un peu déstabilisant.

Une méthode simple serait de laisser tremper ton matos effrité dans du lait avec éventuellement un autre truc gras comme du beurre pour avoir plus de lipides et pouvoir dissoudre plus de cannabinoides, en portant à  ~90-100°C pendant une heure ou deux pour que tout passe bien dans le lait et soit sous forme active.

Peut-être aussi que les préparations à  base de résine sont plus riche en THC par rapport aux autres cannabinoides, en particulier le CBD, que les préparations à  base de weed, et sont potentiellement plus rudes niveau effets ? Si quelqu'un a un avis sur la question...

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filousky 
Modérateur
France
10600
Lieu: Là-bas, là-bas dans la forêt
Date d'inscription: 14 Dec 2008
Messages: 9188
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Ce que les camarades t'on écrit est exact.
Sans avoir été chauffé, ton herbe ou ton shit contienne du THC-A (acide) non actif. Tous les cannabinoïdes sont sous forme acide dans la plante fraîche.

Pour rendre ces composés actifs, il faut les chauffer (joint, cuisine, vaporisation). Si tu veux le faire avec de l'herbe sans passer par l'infusion dans du lait, tu préchauffe un four à  110°C et tu mets ton herbe dan le four pendant 30 minutes. Après, tu peux les avaler comme ça, tu sera vite au plafond.

Amicalement

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Speedyz 
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Messages: 31
J'ai déjà  mangé du shit avec un yaourt quand j'etais dech extreme de feuilles et tabac ben ça nique bien le bide (crampe d'estomac, nausées etc...) et quasi pas d'effet donc à   éviter.

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PSYCHOCRACK
enthéogègène
France
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Lieu: place stalingrad
Date d'inscription: 27 Dec 2013
Messages: 2348
merci de ne pas génnéralisé sur la qualité du shit, j'ai déja fais plusieurs ommellette au shit et non seulement ça fais pas mal au ventre, en plus ça passe bien niveau gout, et ça déffonce à  mort si pris dans les bonne condition.

in plant we trust!
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ezar 
Nouveau Psycho
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Date d'inscription: 25 Dec 2015
Messages: 76
Salut,

Pour avoir mangé du cannabis cru et non cuit, je peux vous dire que j'ai ressenti puissamment les effets du THC (je le décris dans ce post : https://www.psychoactif.org/forum/t1748 … tml#divx). Après était-elle coupée avec un cannabis de synthèse, je ne sais pas...

Néanmoins tous les cannabinoides ne sont pas sous forme non-active dans le cannabis cru : le manger cru ne sert pas à  rien. Et bien que la cuisson augmente le taux de cannabinoides actifs, elle a aussi le défaut de détruire considérablement les propriétés nutritionnelles et enzymatiques du cannabis, qui est très sensible à  la chaleur.

Je dis cela parce que je pensais aussi au début que manger cru était "soft" ou quasi-inopérant, du coup j'ai pris 500mg d'un coup. 3 heures après je l'ai vraiment regretté. Après tout dépend de la sécheresse de la beuh et de sa concentration en cannabinoides, mais ingérer cru du cannabis en ne faisant pas attention aux quantités, on peut très vite le regretter et lourdement.

Cela dit le cannabis reste une plante extraordinaire. La consommer crue c'est vraiment profiter de sa richesse nutritionnelle et de son pouvoir sur la digestion hors du commun. Et n'est pas dénuée du tout non plus des THC et autres...

Dernière modification par ezar (14 février 2016 à  10:55)

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babaji
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Bonjour les psychos
Pour ingérer du cannabis simplement il y a le lait a prendre entier il y a plus de matières grasses que du demi ecreme ou pire ecrene donc  une meilleure absorption des alcaloides.pas la peine de chauffer une heure .
Je fais chauffer mon lait juste avant ebullition je rejoute le shit déjà  effrite (bien sur du bon hash pas a truc coupe qui va mal digérer)ca de dissout en quelques secondes, un peu de sucre pour casser l amertume et good trip:rasta:
Sinon le Space cake facile a faire, la recette du quatre quarts ou il y a un quart de chaques ingrédients, tu ajoutes ton herbe ou hashdans ton beurre et tu l incorpore a ta patte... simple et efficace en plus d être goûteux
Amicalement
Babaji
Ps;démarrer par une dose raisonnable ca peut etre surprenant parfois...

La dope fait mieux passer les moments sans argent que l argent les moments sans dope

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PSYCHOCRACK
enthéogègène
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http://www.marijuanagrowershq.com/decar … a-alchemy/

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Decarboxylation: Marijuana Alchemy
Rambo March 1, 2015 45
Decarboxylation: Marijuana Alchemy

Several years ago I conducted a fun little experiment while looking for the ideal times and temperatures for using a kitchen oven to decarboxyilate cannabis. This turned into the popular article “Decarboxylating Cannabis: Turning THCA into THC”. The process worked great but many readers had questions. What better than a follow up article to add clarity and improve upon the process. For those still trying to figure out what decarboxylating means, go read the original article first, you’re slowing down the class.
Two Problems With The Kitchen Oven Decarb Method

First, standard household ovens don’t let you dial in very exact temperatures. Sure you can set the temperature wherever you want, but oven temperatures tend to fluctuate, which means you are really only setting the average temperature. For baking a pie this is just fine, but we have to be a little concerned with temperature spikes vaporizing the very cannabinoid we are trying to tinker with. The boiling point of THC is 314.6°F but many other potentially medicinal compounds in cannabis can be lost at lower temperatures. Standing by the oven checking the thermometer every few minutes pretty much sucks.

The second problem is odor. Personally, I don’t mind the aroma of slowly roasting cannabis wafting from my kitchen. It has been brought to my attention that some of you need to be a bit more discreet. Lets just say decarboxylating cannabis in the kitchen oven won’t go unnoticed by the delivery man.
Spark of Genius

Let’s be honest, neither of these are good reasons to create whole new method of cooking. Luckily someone did it for me. In walks Sir Benjamin Thompson the Count of Rumford. Round of applause. Now let’s continue. In 1799 he discovered the cooking method now referred to by the Frenchies as Sous-Vide, meaning “under vacuum”.

This is a method which uses an airtight plastic bag in a water bath or in a temperature-controlled steam environment at lower temperatures for longer than normal cooking times. The intention is to cook the item evenly, ensuring that the inside is properly cooked without overcooking the outside, all while retaining moisture. Imagine a New York steak cooked a perfect medium rare all the way through. What could be better? How about a method for decarboxylating cannabis that doesn’t require watching your oven like a hawk or skunking up your house.

Thinking “par Dieu” the French might be on to something, I bought myself an Anova precision sous vide immersion circulator and cooked up a delicious organic ribeye. Calm yourself ladies, I don’t really speak French but with the help of the Anova, I do cook a mean steak. It’s ability to decarboxylate cannabis was still in question, so I devised the following experiment.
Gadgetry

Decarboxylation EquipmentDecarboxylating cannabis in the oven didn’t require much in the way of gadgetry. For those of you always looking for an excuse to go shopping, this method is going to be a real treat. Here is what I used for this experiment. Feel free to substitute as needed.

    12 quart stock pot. I bought a Denmark because it’s made in China – $44
    Anova Sous Vide Immersion Circulator. The red one matches my KitchenAid – $199
    Food Saver Vacuum Sealing System – $79
    Escali Aqua Digital Liquid Measure Scale -$49
    Cuisinart Coffee Grinder – $30

Trim, bud, kief, bubble hash or hash oil should all work just fine for this method. For this experiment I used about 6 grams of bud donated by Club Pitbull in Salem Oregon. If you are in the Salem area in need of a great dispensary, definitely check them out. Thanks fellas!
Let The Decarboxylating Begin

If you are using bud or trim like I am, the first step is to grind it up. A rice size grind should be sufficient. I used my coffee grinder which was pretty caked with kief by the time I was done. I tried to scrape it off and back into the bud with marginal success. My coffee had a little extra kick for the next few days. I divided the ground bud into three samples, each about 2 grams in size.

The first sample I sealed it in its own bag. We will call this sample 1, and it is the control for the experiment. It was not exposed to any heat other that what it may have encountered before it came into my possession.

The next two sample would be sealed in a separate bag and submerged in the hot water to hopefully decarboxylate. I wanted some ballast for this bag so one end would sink to the bottom of the pot and the other end would float suspending the two samples in the middle of the pot of hot water. I sealed two butter knives into the bottom of a foodsaver bag with a seal above and below the knives so that they would not come in contact with either sample of bud. This may not have been necessary but it worked great.

Above the sealed butter knives I added 2 grams of ground bud and sealed the bag again above the bud. This would be sample 3 for the test. Essentially I created multiple sealed compartments to separate the samples and the butter knives while still using only one vacuum seal bag. I added a second seal about a half inch above the first sea because I wanted to later cut the two bud compartments apart without actually opening them. Last I added the remaining 2 grams (sample 2) of ground bud and made a final seal above the sample.

To help the Anova bring the water to temperature I started with the hottest tap water my sink could produce, about 120°F. Placing the Anova in the water, I secured it to the side of the pot with the screw clamp. The plan was to mimic the time and temperature of the oven decarb experiment, but the maximum temperature on the Anova is 210°F. Not wanting to max it out and potentially break it on the first run I settled on 200°F and increased the time for the experiment.

I decided on 1 hour for sample 2 and 1 hour 40 minutes for sample 3. Why 1:40 you ask? I considered 2 hours for the sample 3 but I had a hunch it really wouldn’t need that much time. Once the water reach 200° F I lowered the bag containing the two butter knives and cannabis sample 2 and 3 into the hot water.

After 1 hour I extracted the samples and cut between the two seals removing sample 2 from the top of the bag. I placed the remainder of the bag containing sample 3 and the butter knives back in the pot and hopped in the shower. I removed sample 3 at 1 hour 40 minutes and cut it free from the butter knives.
Lab Test Results

Rose City Laboratory agreed to help us out with our experiment by donating their lab testing services. These guys are awesome, really easy to work with, and would absolutely recommend them.

I received the lab results of the liquid chromatography testing by email within 24 hours of dropping off the samples. Here are the results from the testing:”

    Sample 1 was not decarbed at all, just ground up and sealed in the bag.
    Sample 2 was submerged in the 200°F water for 1 hours.
    Sample 3 was submerged in 200°F water for 1 hour 40 minutes.

Here are the results from the testing:
Cannabinoids     #1 (no decarb)     #2 (1 hour decarb)     #3 (1:40 decarb)
THCA     12.2%     1.44%     0%
THC     3.37%     8.9%     9.37%
Total THC*     14.07%     10.16%     9.37%
Total THC Adjusted**     14.14%     10.31%     9.78%
CBD     0%     0%     0%
CBN     0%     0.09%     0.11%
CBG     0.47%     0.49%     0.38%
CBC     0%     0.06%     0.06%
Moisture Content     10.48%     11.45%     14.47%

*Total THC = (THCA x .877 + THC) because THCA weighs about 12.3% more than THC so the percent of THCA multiplied by .887 should equal the amount of THC after decarbing.

**If you want accurate data, lab test readings for cannabinoids should always be adjusted to compensate for the quantity of water found in the sample. In this case a water content of 10% was used for the baseline. If this just blew your noggin, here is an article on how and why cannabis lab results are often misleading because of water content.
What Does It All Mean?

Though sample 1 was our control and not exposed to the hot water bath, the lab results show that it was already about 24% decarboxylated. This means that the starting point for samples 2 and 3 was also about 24% decarboxylated. This could be because it was an older sample or had been exposed to some heat before it was given to me. No big deal.

Sample 2 shows that after 1 hour at 200°F the cannabis was 86% decarboxylated. Pretty good but not quite finished. This may be a good stopping point for those who want to leave some THCA and take advantages of it’s own medicinal qualities.

Sample 3 at 1 hour and 40 minutes was 100% decarboxylated. It appears this would to be a sufficient time and temperature to decarboxylate cannabis with the sous-vide method. Further experiments could reduce this time but batch size, density and starting THC level could also require adjustments. Unless you are going to have your batch lab tested I would not cut down the time or temperature.

The results of this experiment indicate we may have lost some THC during the decarboxylating process. It’s also possible that the samples were not exactly the same to begin with. It’s always difficult to get the exact same samples when working with flowers. Even though all three samples came from the same blend, one of the sample could have had some of the kief that separated out in the coffee grinder while the others did not. Using only kief in the experiment would have made it much easier to have nearly identical samples.

It might be interesting to see if the THC levels continued to drop if a sample was left in the heated water beyond the 1 hour 40 minutes needed for 100% decarboxylation. If so, one would want to keep the decarb time to the minimum required to complete the process. Keep an eye out for an experiment along these lines down the road.

I hope my little experiment on sous-vide decarboxylating cannabis has been informative and helpful. I still don’t know if this is the ideal way to turn THCA into THC but it does have some real advantages over the kitchen oven decarboxylating method. As always, ask questions in the comments below and please feel free to chime in if you have some insights or knowledge on the subject that may help us improve the process.

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kaliHU 
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Date d'inscription: 29 Feb 2016
Messages: 11
et on a moins de risque en la mangeant pour les poumons alors?
je vais essayer tiens ça à  l'air fun.

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Mister No 
Pussy time
10900
Date d'inscription: 04 Aug 2014
Messages: 6159

Est-il possible de manger directement du cannabis (weed/shit) ? - See more at: https://www.psychoactif.org/forum/t1764 … .html#divx

Le soleil et le temps permettent de décarboxyler une petite portion du THC présent dans la plante, y compris dans la plante fraiche peu avant récolte ou encore plus dans une plaquette de hasch.
Du coup, la quantité à  ingérer est beaucoup plus importante. La solution est donc de chauffer le cannabis pour le décarboxyler pour éviter le gâchis et surtout être certain du décollage.
Si tu gobes tête fraiche sur tête fraiche, au bout d'un moment tu risques la méchante claque.
Pareil avec du pilon, sans chauffer ça marche aussi, je le garantis pour cause d'avalage de 2 g de shit gobés tout rond rapport à  la bande garance.

et on a moins de risque en la mangeant pour les poumons alors?
je vais essayer tiens ça à  l'air fun. - See more at: https://www.psychoactif.org/forum/viewt … 18#p216418

Les effets sont différents d'un joint et en cas de grosse quantité (on le sait après coup le plus souvent), cela ressemble plus à  un trip qu'au bédo habituel.
Le top pour avoir les effets reste la vaporisation.
Dégradé par le foie, le THC arrive sous une forme légèrement différente, ce qui donne des effets plus puissants, plus "épais" qui peuvent être violents à  vivre... et ça dure plus longtemps qu'un joint ou une vapo. (moins fin et beaucoup plus bourrin que le joint, épais résume bien)
Sois prudent. L'ingestion n'est pas une alternative de réduction des risques ; c'est un mode de consommation différent avec des effets différents.
La vape, c'est le top. C'est la vraie alternative pour risque moins pour tes poumons.

Dernière modification par Mister No (04 avril 2016 à  18:50)


Just say no prohibition !

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bighorsse 
Adhérent PsychoACTIF
000
Date d'inscription: 19 Mar 2007
Messages: 8496
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J ai déjà  avale un gros morceau de shit direct ...j étais en manque d hero ..ça m à  permis d avoir chaud   d être plus détendu ...j ai vraiment apprécier
Le problème est le dosage ...savoir quelle quantité ingérée ...moi j avais fait ça à  vue d oeil ...mais je ne pense pas que ce soit judicieux...

l angoisse est le vertige de la liberté

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VIsioman 
Banni
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Date d'inscription: 21 Mar 2019
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Pareil avec du pilon, sans chauffer ça marche aussi, je le garantis pour cause d'avalage de 2 g de shit gobés tout rond rapport à  la bande garance.

Mister No a écrit

Pareil avec du pilon, sans chauffer ça marche aussi, je le garantis pour cause d'avalage de 2 g de shit gobés tout rond rapport à  la bande garance.

Faudrais savoir...


“Ce n'est pas un gage de bonne santé mentale que d'être bien intégré dans une société profondément malade
JC

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Equipe de PsychoACTIF
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Date d'inscription: 11 Mar 2012
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Deuxième déterrage de sujets pour contredire Mister No. L'équipe te considère maintenant comme "Troll".

L'équipe de modération.

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